Aromamassage


Nu erbjuder jag aromamassage med regndroppsteknik - en väldoftande, utrensande och avstressande behandling med terapeutiska eteriska oljor.

Aromamassage är en helande behandling som använder naturliga växtextrakt för att främja hälsa och välbefinnande. Ibland kallas det eterisk oljeterapi. 

Aromamassage är en mjuk & varsam behandling som ändå är mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i terapeutisk eteriska oljor dvs. läkande örter och växter.

Här tillåts du att verkligen slappna av och låta själen få flyta bort och vila en stund. Rogivande musik och tystnad gör att du kan sjunka djupare inåt och få lyssna till kroppen och ditt inre utan krav eller prestation. En verklig gåva till dig själv...

Aromamassagen är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor som appliceras på ryggen och under fotsulorna. Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder. Är även välgörande för rygg och nackbesvär. 

De eteriska oljorna har en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att självläka. De kan även gynna utrensning av slaggprodukter som samlas i kroppen. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för känslomässig läkning. 

Vi rekommenderar dig att göra 2-3 behandlingar under ca 2 veckors tid för bästa möjliga effekt.

Pris: 750 kr - 60 min

Bokning: sms 073-426 50 41 eller mail:annakajsa.bergqvist@gmail.com