Om yoga och migAlla kan göra yoga oavsett hur mjuk eller stel du är eller gammal du är eller hur du känner dig - det har du säkert hört många gånger och så är det!

Yoga får oss må bra både i kroppen och i sälen. Yogavägen handlar bland annat om att finna frid och stillhet mitt i ditt dagliga liv. Ge dig tid att pausa ibland. Våga sätta vissa gränser för vad du vill göra mot vad du måste göra.

YogaKajsas yogaresa började en kväll i november 2015. Jag sa till min man "tänk om jag kunde vara i Spanien och jobba som med yoga och skriva på min bok". Min man svarade: "gör det då, utbilda dig till yogalärare". Januari 2016 var jag igång med min yogalärarutbildning. En väg som jag inte visste skulle bli så innehållsrik, utvecklande och spännande som den är. En yogaväg som inte kommer att ta slut när det gäller kunskap om livet och mig själv.

Sommaren 2016 var jag klar med utbildningen och hade då redan börja jobba som lärare. Jag har idag arbetat på både gym, yogastudios, äldreboende och med privata elever. Nu har jag tagit ett steg till och öppnat Eslövs Yoga Studio. Min vision är erbjuda alla yoga oavsett vem du är. Vi alla kan utöva yoga och ni är välkomna till min studio. Jag kommer att bjuda in andra yogalärare till olika workshops och föreläsare inom hälsa och livsstil.

Min utbildningar

Yinyasa Yoga Teacher Training - 200 hours.

Gravidyogalärarutbildning - 120 h.

Yinyoga utbildning - 50 h.

Yoga Nidra utbildning - 20 h.

Certifierad Lymf & klimateriecoach

Kajsa

Namasté


Mitt motto

Yoga är för alla. Du är välkommen som du är. Ingen kan göra allt, men alla kan gör något!

Var uppmärksam på dina tankar - de kan bli dina ord.

Var uppmärksam på dina ord - de kan bli dina handlingar.

Var uppmärksam på dina handlingar - de kan forma ditt öde.

Talmud